Squire Artists
Image default
Sport

Fox hengelsport biedt de beste accessoires voor iedere hengelsporter

Met Fox hengelsport haalt u sportvisaccessoires in huis waar u vele jaren plezier van heeft. Het assortiment is zeer ruim en bevat alles wat u nodig heeft voor een middag onbezorgd genieten met uw hengel aan het water. De Fox hengelsport lijn bestaat niet alleen uit mooie en duurzame hengels, maar heeft ook handige accessoires zoals de Fox beetmelders, haken en foedralen. Alles wat u nodig heeft vindt u in het ruime aanbod. Voor veel sportvissers is Fox dan ook het favoriete merk.

Sportvissen is kiezen voor ontspanning

Mensen die niet aan sportvissen doen begrijpen vaak niet wat de liefhebbers er zo enthousiast over maakt. Het staren naar de dobber wordt door velen als oersaai ervaren. Maar sportvissen is juist heel spannend. Als u gebruik maakt van Fox beetmelders hoeft u bovendien uw dobbers niet constant in de gaten te houden. U krijgt namelijk keurig een seintje als er en dobber onder water verdwijnt. De afstandsbediening van de Fox beetmelders staan in direct contact met de zender en vangt het signaal op. U kunt als u het signaal hoort direct uw lijn gaan controleren om te zien wat u gevangen heeft. De beetmelder werkt tot op een afstand van enkele honderden meters, ideaal als u bijvoorbeeld met slecht weer aan het vissen bent en graag droog wil zitten. Met Fox hengelsport accessoires wordt vissen een aangenaam en relaxt tijdverdrijf.

Online accessoires bestellen voor het sportvissen

Als u toe bent aan een nieuwe uitrusting dan kunt u gemakkelijk online Fox hengelsport artikelen bestellen. U kunt hiervoor terecht bij Eurotackle, één van de grootste hengelsportzaken van Nederland. Er zijn fysieke winkels, voor wie het prettig vindt om eerst te zien wat er gekocht wordt. Maar u kunt ook heel gemakkelijk online bestellen. Uw bestelling wordt dan binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgd. U betaalt geen verzendkosten als uw bestelling minimaal 75 euro bedraagt. Wilt u informatie over een bepaald product dan staat de deskundige klantenservice voor u klaar. Naast Fox verkoopt deze hengelsportwinkel uiteraard ook andere bekende merken.